Proč přicházejí na trh zmetky?

Proč přicházejí na trh zmetky? zdroj: SXC.hu

20. 4. 2013, 17:49 | Tomáš Starý

stalo se 20. dubna 1988 80. léta

Praha – Několikrát se mi stalo, že jsem zakoupila kuře na pohled pěkné, ale když rozmzrlo, šlo o hotového mrzáka.

Nejenže mělo zlámané nohy, ale i potrhanou kůži. To člověka přeje chuť. Přitom je na obalu uvedena I. jakost. Rozhodně nejde o dobrou vizitku Pražských drůbežářských závodů Libuš. Pamatuji se, že takto poškozená drůbež se prodávala za sníženou cenu.

Na dovršení všeho, když jsem chtěla zapálit troubu, zjistila jsem další nešvar, a také ne poprvé. V krabičce byla dobrá třetina nepoužitelných zápalek, pouze holá dřívka.

Od svých čtrnácti let jsem musela pracovat a odváděla jsem vždy kvalitní práci. Proč přicházejí na trh zmetky? Kdo zboží kontroluje?

Věra Gočálová, Praha 4

Zdroj: archiv.ucl.cas.cz

Témata: jídlo, kuře, kvalita, zboží

špatnýpřijatelnýdobrývelmi dobrývynikající

Diskuse

Přidat komentář

Příspěvky uveřejněné v diskusním fóru vyjadřují názory čtenářů, nikoliv redakce, která za jejich obsah nenese zodpovědnost. Neaktuality.cz má ale zájem poskytovat prostor jen korektně a slušně vedené debatě. Pokud Váš komentář obsahuje urážky, pomluvy, výhrůžky, vulgarismy, spamy nebo vzbuzuje podezření z porušení zákona, vystavujete se riziku, že jej administrátor smaže.

Pátek 14. 5. 2021, včera měl(a) svátek Servác

RSS Manifest Redakce Registrace Reklama Pro média Kontakt